LIGE NU:

Glæde i Cold Hawaii: Film Festival melder udsolgt

Surfere fra flere forskellige lande bakker op om festivalen i Klitmøller.

For fjerde gang er der i weekenden Cold Hawaii Film Festival i Klitmøller - og for første gang kan arrangørerne glæde sig over, at der på forhånd er udsolgt: Alle 250 billetter er afsat.

- Det er super fedt. Det er altid lidt tricky at lave events i surfverdenen, fordi folk tit melder sig til i sidste øjeblik, og derfor er det dejligt med så stor opbakning allerede nu, siger en af arrangørerne, Morten Duus, til tvmidtvest.dk.

Festivalen finder sted fredag og lørdag i Kassehuset i Klitmøller. Gæsterne kommer fra syv-otte forskellige lande, og der er syv film meldt til konkurrencen. De bliver bedømt ud fra fire kriterier: Historie, filmteknik, surfniveau og sidst men ikke mindst publikums reaktion. 

Der står dog ikke kun film på programmet. Lørdag står den også med strandrensning, og søndag er der surf-DM på stranden.

Vinderen af film-konkurrencen findes ved en gallafest lørdag aften. Der er 8.000 kroner i præmie til vinderen. FIlmen på andenpladsen får 5000 kroner, mens der er 2000 kroner til tredjepladsen.