Herning Blue Fox lider sjældent nederlag i Frederikshavn

Foto: Herning Blue Fox

Herning Blue Fox led søndag et sjældent nederlag i landets bedste ishockey-liga til Frederikshavn.

I samarbejde med TV MIDTVEST

3-5. Det blev til et sjældent nederlag for Herning Blue Fox i dagens kamp mod Frederikshavn på hjemmebane. 

Herning Blue Fox er ellers fantastisk flyvende på isen i denne sæson. På nuværende tidspunkt ligger klubben nummer 1 i danske Metal Liga og har netop kvalificeret sig til den nye final-four turnering, der i øvrigt skal spilles på næste års VM-arena i Boxen i Herning. 

Men i dagens kamp mod Frederikshavn måtte de blå ræve altså se sig slået af nordjyderne. 

Første periode blev et lige opgør efter Hernings Jan Dalecky efter otte minutter kunne gøre det til 1-0. Kort tid efter lykkedes det dog Nick Olesen fra Frederikshavn at udligne til 1-1. 

I anden periode, var det Frederikshavn der fik mest fart i skøjterne. De sikrede sig en 3-0 sejr i perioden og dermed var stillingen 4-1 til nordjyderne. 

Herning første ihærdigt at ændre på situationen i tredje periode. Blandt andet med et powerplay mål af Bjørn Uldall. Men Nick Olesen var skarp for Frederikshavn og sikrede Frederikshavnerne sejren med hans mål til slutresultatet 5-3 i gæsternes favør. 

Kampen i tal: 

Herning-Frederikshavn 3-5 (1-1, 0-3, 2-1)
    
Mål: 1-0 Jan Dalecky, 1-1 Nick Olesen, 1-2 Mads Larsen, 1-3 Kristoffer Lauridsen, 1-4 Mark Hurtubise, 2-4 Markus Jensen, 2-5 Nick Olesen, 3-5 Bjørn Uldall
    
Udvisninger: Herning 8 x 2 min., Frederikshavn 5 x 2 min.
    
Tilskuere: 1.479.

Forsiden lige nu