Foto: Simon Hyllested, TV MIDTVEST

Ny udvikling i sagen: Anholdt for eksplosion i slikbutik

Politiet holder indtil videre kortene tæt ind til kroppen. Den anholdte fremstilles torsdag eftermiddag i et grundlovsforhør.

I samarbejde med TV MIDTVEST

Midt- og Vestjyllands Politi har foretaget en anholdelse i sagen om nattens eksplosion i slikbutikken Thy Slik i Thisted.

Det oplyser kommunikationsmedarbejder Anne Kirkegaard til tvmidtvest.dk.

Vedkommende vil torsdag eftermiddag blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Holstebro, hvor anklageren af hensyn til efterforskningen vil begære dørene lukkede.

Hvem den anholdte er, og hvad der ledte politiet på sporet, kan hun endnu ikke oplyse, men det står fast, at vedkommende blev anholdt omkring klokken fire torsdag morgen. 

Eksplosionen ramte slikbutikken omkring klokken 00.42, og den var så voldsom, at meget af inventaret blev slynget ud på gågaden, ligesom en gavl væltede. Da brandvæsnet nåede frem, var butikken omspændt af flammer, og området er nu afspærret på grund af nedstyrtningsfare.

En person blev lettere forbrændt ved branden. Politiet har indtil nu ikke fortalt, hvor vedkommende befandt sig, da eksplosionen skete.

Eksplosionen var så voldsom, at den satte gang i alarmerne i mange af nabobutikkerne, og dagen derpå lå der stadig mange glasskår i den afspærrede gågade.

- Det var som at se en krigszone, siger Bent Sørensen, indehaveren af Tøjeksperten, der ligger ved siden af slikbutiken.

00:16

Foto: Simon Hyllested, TV MIDTVEST

Luk video