Pirates måtte se sig slået i overtiden af Herning

Aalborg Pirates måtte se sig slået 3-2 af Herning Blue Fox i overtiden efter en hård kamp med mange gode dueller.

Det var en kamp mellem isligaens nummer tre og nummer seks, men i første periode var holdene kun farlige med næverne. Efter et slagsmål som periodens spændingsmæssige højdepunkt, stod det derfor 0-0 ved pausen.

I anden periode blev Herning hurtigt ramt af en udvisning - og i ishockey plejer det at betyde et massivt pres fra modstanderne. Men Hernings topscorer Zackery Aurelio Torquato slap fri og leverede noget så sjældent som et undertalsmål i ishockey.

Målet fik nordjyderne til at indlede et massivt pres, og efter en fremragende pasning fra ligaens topscorer Thomas Spelling, kunne Aalborg udligne til 1-1 - det var også stillingen efter anden periode.

Flyvende på isen efter pausen

Pausen brugte begge hold tilsyneladende til at tanke op, for de kom flyvende ud til 3. periode. Efter bare halvandet minut bragte Victor Panelin-Borg Aalborg foran med 2-1.

Men blot 41 sekunder senere blev kampen igen helt lige - gode træk fra Michael Robert Aviani og så stod der 2-2.

Herning fortsætter med at presse på, og med mindre end to minutter igen troede hjemmepublikum, at kampen var afgjort. Men målet blev annulleret, da der blev dømt offside i målfeltet. Og derfor sluttede den ordinære spilletid uafgjort.

Men der skulle bare 46 sekunders forlænget spilletid til, før jublen i Herning blev genoplivet. Helten denne aften blev Daniel K. Nielsen - kampen ender 3-2 til Herning.

- Jeg synes egentlig, at vi spiller en rigtig god kamp langt hen ad vejen – vi gør de rigtige ting og gør det svært for Herning. Vi er ikke tilfredse med at tabe, men vi er tilfredse med det meste af spillet i dag, fortæller en skuffet Tobias Ladehoff fra Aalborg Pirates efter kampen.

På trods af overtidsnederlaget, så ligger Aalborg Pirates stadig på tredje pladsen i Metal-ligaen, hvor de øjeblikkeligt har fire point op til SønderjyskE på andenpladsen.