OPSLAGET ER UDLØBET: Live-reporter til TV2 Nord

01:02

Vi søger en stærk live-reporter til TV2 Nord, der skal lave ENG-indslag og direkte TV til nordjyderne.

Vi har et højt journalistisk ambitionsniveau, og målet er at skabe og sikre et mediehus i bevægelse. TV2 Nord skal også i en digital fremtid være den foretrukne leverandør af nyheder og information om vores fælles region - og underholdning med et nordjysk udgangspunkt.

Vores mission er at bygge bro mellem unge og ældre generationer, gamle og nye platforme, by og land og mellem lokalområderne i Nordjylland. Det vil vi gøre ved at producere journalistisk kvalitetsindhold.

Primære opgaver:

Som live-reporter på nyhedsredaktionen laver du ENG-indslag og direkte tv til nordjyderne fra små og store dagsaktuelle begivenheder, events, festivaler, borgermøder, politiske møder og meget andet af det, der foregår, hvor nordjyderne lever og er.

Vi søger:

  • En journalist der brænder for nyheder
  • En god formidler
  • En god kollega
  • En skarp interviewer
  • En god og troværdig performer, der kan li´ at være på

Du er positiv af natur og har en bred almen viden. Samtidig er du en god lytter, der evner at favne dit publikum, både når det gælder seerne bag skærmen, de nordjyder, du møder på din vej, samt i relation til kolleger. Vi ser gerne, at du har erfaring som livereporter.

Hvem er vi:

TV2 Nord er en licensfinansieret regional tv-station, der sender nyheder og aktualitetsprogrammer. Stationen ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro. Vi er en ambitiøs arbejdsplads med 80 medarbejdere.

Vores grundholdning er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores arbejdsplads og det arbejde, vi i fællesskab løfter hver dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Tino Pedersen, mobil 30783051. Der er tale om et års vikariat med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Kom og vær med til at fortælle de vigtigste historier til nordjyderne.

Send din ansøgning på mail til: job@tv2nord.dk

(I henhold til ny lov om GDPR så undlad at skrive dit cpr. nummer)

Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og lukker annoncen ned, når vi har den rette ansøger.

TV2 Nord er en af otte regionale TV2-stationer i Danmark. Vi producerer fem regionale tv-udsendelser hver dag og udkommer med indhold på, www.tv2nord.dk med nyheder og videoindhold fra Nordjylland. Vores facebookside har 75.000 følgere, og vi har en profil på Instagram og Twitter. Vi sender egne programmer på vores egen kanal Salto. Herudover producerer vi en lang række programmer til TV 2 / Danmark, dokumentarprogrammer, sport og nyheder.