OPSLAGET ER UDLØBET: Redaktionsassistent til TV2 Nord

Foto: TV2 Nord

Opdateret 7. april 2017: Opslaget er udløbet

Vi søger en smilende og fagligt dygtig medarbejder, der har lyst til at tage imod vores gæster og løse diverse administrative opgaver. Arbejdet er en kombination af receptionsopgaver, administrative opgaver for vores støtteklub Club Nord samt ad hoc opgaver for administrationen. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer.

Jobbet i overskrifter:

  • Receptionsarbejde
  • Opdatering af website/nyhedsbreve/sociale medier for Club Nord
  • Kontakt til medlemmer af Club Nord
  • Markedsføringsopgaver
  • Projektopgaver
  • Ad hoc opgaver

Personprofil:

Du er åben og positiv af natur og har let ved at kommunikere. Du kan li´ at servicere mennesker, og folk opfatter dig som troværdig og tillidsvækkende. Du kan lide at gå på arbejde og smitter folk omkring dig med dit gode humør.

I din tilgang til arbejdet er du ambitiøs og konstruktiv. Du sætter en ære i at have styr på tingene og nyder både at arbejde selvstændigt og indgå i et dynamisk team, der hjælper hinanden. Du har blik for, hvor der er behov for en hjælpende hånd og laver gerne kaffen den ene dag og har ansvaret for et større arrangement den anden dag.

Vi forventer engagement og smil fra dig og ikke mindst lyst til sammen med kolleger at gøre en forskel for vores arbejdsplads.

Du har en administrativ uddannelse og sørger løbende for at holde dig opdateret inden for dit fag.

Du har således fingeren på pulsen i forhold til digitale værktøjer og har solid erfaring i brug af IT systemer.

Du er god til dansk retstavning og evner at tilpasse din kommunikation til alle digitale platforme.

Hvem er vi:

TV2 Nord er en licensfinansieret regional tv-station, der sender nyheder og aktualitetsprogrammer. Stationen ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro. Vi er en ambitiøs arbejdsplads med 80 medarbejdere. Vores grundholdning er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores tv- station, der er i konstant bevægelse.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Marianne Sandberg 4124 6547.

Send din ansøgning på mail til: job@tv2nord.dk

Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og lukker annoncen, når vi har den rette ansøger.

TV2 Nord er en af otte regionale TV2-stationer i Danmark. Vi producerer fem regionale tv-udsendelser hver dag og udkommer med indhold på, www.tv2nord.dk med nyheder og videoindhold fra Nordjylland. Vores facebookside har 55.000 følgere, og vi har en profil på Instagram og Twitter. Vi sender programmer på vores egen kanal Salto. Herudover producerer vi en lang række programmer til TV 2 / Danmark, dokumentarprogrammer, sport og nyheder.