TV2 Nord

OPSLAGET ER UDLØBET: SoMe Manager til TV2 Nord

Opdateret 9. maj 2017: Opslaget er udløbet, og du kan ikke længere ansøge til denne stilling.

Har du et skarpt øje for, hvad der rører sig på de digitale platforme? Brænder du for mulighederne, som den digitale udvikling åbner, og er du professionel bruger af sociale medier?

Er svaret ja… så søg straks stillingen som SoMe manager på TV2 Nord.

Vi har hele tiden fokus på at udvikle vores tv-station. Det gælder både i forhold til indhold, teknik, og den måde vi arbejder på. Vi har et højt journalistisk ambitionsniveau, og målet er at skabe og sikre et mediehus i bevægelse mod en digital fremtid. I jobbet som SoMe manager får du muligheden for at være med til at sætte nye standarder for integration af sociale medieplatforme i formidlingen af journalistisk indhold.

Den digitale udvikling betyder, at vi skal kommunikere på flere platforme, og alle platforme skal supplere og give hinanden merværdi. Vedkommende journalistik, med fødderne plantet i det nordjyske, er vores råstof.

Kom og vær med til at formidle de vigtigste historier til nordjyderne…

Primære opgaver:

 • Varetage daglig drift på SoMe
 • I samarbejde med en række kolleger og chefer kontinuerligt udvikle TV2 Nords aktiviteter på sociale medier
 • Sikre det rette workflow mellem Salto, nyhedsindhold og sociale medier
 • Formidle viden om og forståelse for SoMe til kolleger
 • Optage, redigere og tekste video
 • Lave enkle grafikker til brug på sociale medier
 • Dække events og større begivenheder

Vi søger en ny kollega med følgende profil:

 • Du er positiv af natur og har en bred almen viden
 • Du er ambitiøs og har flair for og vilje til at dele din viden med andre
 • Du er ”født med en smartphone i hånden”
 • Du er uddannet journalist
 • 3-5 års erhvervserfaring
 • Erfaring med TV er ikke nødvendig, men vi ser gerne, at du har erfaring med videoindhold

Hvem er vi:

TV2 Nord er en licensfinansieret regional tv-station, der sender nyheder og aktualitetsprogrammer. Stationen ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro. Vi er en ambitiøs arbejdsplads med 80 medarbejdere.

Vores grundholdning er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores tv station, der er i konstant bevægelse.

Vi forventer engagement og resultater fra dig. Til gengæld tilbyder vi dig et spændende job og muligheden for at sætte lige præcist dit præg på vores digitale rejse.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Tino Pedersen, 3078 3051 eller chefredaktør Ingrid Buch, 4028 7190.

Send din ansøgning på mail til: job@tv2nord.dk

Vi behandler løbende indkomne ansøgninger og lukker annoncen ned, når vi har den rette ansøger.

TV2 Nord er en af otte regionale TV2-stationer i Danmark. Vi producerer fem regionale tv-udsendelser hver dag og udkommer med indhold på, www.tv2nord.dk med nyheder og videoindhold fra Nordjylland. Vores facebookside har 64.000 følgere, og vi har en profil på Instagram og Twitter. Vi sender egne programmer på vores egen kanal Salto. Herudover producerer vi en lang række programmer til TV 2 / Danmark, dokumentarprogrammer, sport og nyheder.