LIGE NU:

15 scootere stjålet fra skoles kælder

Det lykkedes i weekenden ukendte gerningsmænd at stjæle 15 scootere i en skolekælder i Aars.

Det kan blive svært at gennemføre knallertundervisningen for den kommunale ungdomsskole i Vesthimmerlands Kommune i den kommende tid, efter at ukendte gerningsmænd i lørdags brød ind på Østermarkskolen i Aars og stjal 15 scootere.

Nordjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at gerningsmændene lørdag ved middagstid skaffede sig adgang til skolens kælder og fjernede de 15 scootere. Østermarkskolen fortæller til TV2 Nord, at det er den kommunale ungdomsskoles scootere, der har været opbevaret på skolen.

- Tyvene har brugt en vinkelsliber til at skære en gitterport op med og på den måde skaffe sig adgang til scooterne. Det må have larmet lidt. Vi formoder samtidig, at de også har brugt et større køretøj til at fragte tyvekosterne væk med. Derfor er vi meget interesseret i at høre fra borgere, der har hørt eller set noget, siger politikommissær Preben Møller, der er efterforskningsleder i Nordjyllands Politis afdeling i Himmerland.

De stjålne scootere er primært af mærket ’PGO Hot 50’. Der er tale om seks hvide, en grå og otte delvist sorte scootere med farvet mønster.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114, hvis man har oplysninger i sagen.