Seneste nyt:

300 børn og forældre dansede til kæmpe ryst-sammen-fest

Børneinstitution inviterede til Corona Comeback Festival med kendisser fra Ramasjang.

Coronakrisen har i to år tvunget børnene i Vesthimmerlands Kommune ind i små bobler, hvor de kun har måttet se et fåtal af deres venner. 

quote Det er dejligt at kunne komme ud blandt mange mennesker igen

Julie Lynglund, Aars

Men nu er verden åbnet op igen, og børnene blev lørdag rystet sammen med en kæmpe fest.

- Der har mange ting, som har været lukket ned. Vi har for eksempel ikke holdt sommerfest her i huset. Så vi tænkte, at vi skal have skudt gang i det hele igen med et kæmpe brag, siger formand for forældrebestyrelsen i daginstitutionen Lille Madsens Hus i Aars, Carsten Vistisen Thomsen.

Bluey og Bingo fra Ramasjang

Det blev til et brag af en fest - eller festival, for den integrerede daginstitution inviterede til  "Corona Comeback Festival".

Det skete blandt andet i selskab med de kendte tv- figurer fra børnekanalen Ramasjang, Bluey og Bingo. 

- Det er dejligt at kunne komme ud blandt mange mennesker igen, og børnene kan komme ud og opleve noget. De synes, det er sjovt især med Bluey og Bingo, det er en oplevelse, siger Julie Lynglund, der er forælder til to børn i institutionen i Aars.

Også Annemette Nielsen glæder sig over, at hun og datteren kan komme ud og møde andre og så i festlige omgivelser.

- Jeg synes, det er så fedt, at vi rigtigt kan komme ud og være sammen igen, og man kan se på børnene, at de nyder det, siger hun.

Festival for flere end 300

Bluey og Bingo fik flere end 300 børn og forældre fra nær og fjern med til at fejre, at man nu igen kan mødes og blive rystet sammen.

Og festen var åben for alle børn i hele Vesthimmerlands Kommune, og arrangøren, forældrebestyrelsen i daginstitutionen Lille Madsens Hus, har svært ved at få armene ned af  begejstring.

 - Det er helt overvældende, der er kommet mange flere end, vi havde turde håbe på, siger formand for forældrebestyrelsen i daginstitutionen Lille Madsens Hus i Aars, Carsten Vistisen Thomsen.