Hundepatruljer fra Nordjyllands Politi gjorde et flot stykke arbejde, da de fandt en 56-årig kvinde natten til lørdag. Foto: TV2 Nord (Arkiv)

Flot politiarbejde: Hundepatruljer finder bortgået kvinde

Politiets hundepatruljer udførte et enestående stykke arbejde, da de natten til lørdag fandt en bortgået kvinde i Vesthimmerland.

Hundepatruljer fra Nordjyllands Politi gjorde det lidt mere end almindeligt godt, de da natten til lørdag var en del af eftersøgningen af en 56-årig kvinde fra Skivum i Vesthimmerland.

Kvinden var gået fra sit hjem fredag eftermiddag omkring klokken 15.45 og der var blevet sat et større eftersøgningsarbejde i gang i lokalområdet Natten til lørdag satte Nordjyllands Politi hundepatruljer ind, og det gav resultat.

- En af hundepatruljerne gik et spor på 2,5 kilometer fra kvindens hjem og gennem et tætbevokset skovområde. Her finder de så kvinden i live ned af en skrænt, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Området, hvor kvinden blev fundet er meget ufremkommeligt, og der kan ikke køre biler derind.

- En af hundeførerne bærer kvinden omkring en kilometer ud til en vej, hvor hun bliver hentet af en ambulance, fortæller Per Jørgensen, som har stor ros til både hunde og hundeførere for at have udført et fremragende stykke politiarbejde.

Lørdag morgen er kvinden stadig indlagt, og politiet har ikke nyt om hendes tilstand.