01:24

Video: Lasse Dieckmann

Forårsmesse i Løgstør: I år er der politik på programmet

Til den årlige forårsmesse i Vesthimmerland er der i år politik på programmet i anledning af det kommende folketingsvalg.

Idræts- og kulturcenter Lanternen i Løgstør er i denne weekend proppet med gæster og erhvervsdrivende til den årlige forårsmesse i Vesthimmerland. 

Messen er arrangeret af Messecenter Himmerland i samarbejde med Lanternen, og mere end 80 lokale erhvervsdrivende er i weekenden mødt op med deres stande for at vise sig frem til det vesthimmerlandske folk.

- Det har vi for at give vores borgere her i Vesthimmerland en oplevelse, og en mulighed for at få noget inspiration for at opleve, hvad der er trenden her i 2019. Og så selvfølgelig for at skabe noget liv og noget glæde for borgerne her i Løgstør, fortæller Brian Otte, der er direktør i Messecenter Himmerland og dermed medarrangør til messen. 

Læs også Regn, regn, regn: Marker langs Ryå står under vand

Udover de mange erhvervsdrivendes tilbud, så er der også andre ting på programmet. Som noget helt nyt er der i år politisk debat, hvor syv lokale politikere, der alle stiller op til det kommende folketingsvalg deltager. 

- Vi prøver at se, om ikke vi kan få politkeren ud og møde borgeren på en anden måde end til et traditionelt vælgermøde. Vi ved allesammen at folketingsvalget er lige på trapperne, så vi synes, det her var et godt tidspunkt til at lave en lidt anderledes politisk debat, fortæller Brian Otte. 

Forårsmessen fortsætter søndag, hvor der blandt andet er trylleri på programmet. 

Er du selv i tvivl om, hvor du skal sætte dit kryds, når en dag statsministeren udkskriver valg, kan du prøve vores kandidattest her

Læs også Valgforsker: Interessen for klima er steget hos de unge