LIGE NU:

Ingen Made in Denmark i 2020

Golfturneringen Made in Denmark Presented by FREJA, der skulle været spillet fra den 21.-24. maj i år, udsættes til en endnu ikke offentliggjort dato i 2021.

Der bliver ingen European Tour-golf på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten i Himmerland i år.

Turneringen Made in Denmark Presented by FREJA blev tidligere udsat til en senere dato i år - men nu er turneringen skubbet til næste år.

Årsagen er, at forbuddet mod større forsamlinger som bekendt foreløbigt er forlænget frem til den 31. august.

- Vi har derfor de seneste uger, undersøgt mulighederne for at udsætte årets Made in Denmark til september, men vi må konstatere, at der lige nu er for stor uvished om, hvorvidt det ville være muligt. Derfor har både ledelse og bestyrelse fundet det urealistisk at gennemføre årets turnering på den måde, som turneringen er kendt for, lyder det i en pressemeddelelse fra ledelse og bestyrelsen i Made in Denmark.

Ud over hovedturneringen på European Tour, så aflyses, af samme årsager også Challenge Tour turneringen; Made in Denmark Challenge Presented by FREJA. Turneringen skulle været spillet 12.-15. august i Frederikshavn Golfklub.

- Vi har gennem hele denne proces fået en helt fantastisk opbakning fra sponsorer, partnere, leverandører og spillere, så vi kan garantere, at alle er opsatte på at arbejde hårdt for at kunne præsentere en superstærk Made in Denmark Presented by FREJA i 2021, lyder det i pressemeddelelsen.

Ifølge arrangørerne er alle solgte billetter tidligere blevet refunderet.