LIGE NU:

Løgstørs livsnyder og amatørfotograf vinder kulturpris

Vesthimmerlands Kommune gav torsdag aften årets Kulturpris til Mogens "Livsnyder" Lynge fra Løgstør for hans flotte billeder.

Du kender sikkert allerede hans billeder fra ikke så få vejrudsigter på TV2. Måske har du set dem på TV2 Nords Facebookside. Eller også var du måske en af de mange, der læste historien og så billederne fra den dag, en kronhjort forvildede sig helt ud på en mole i Løgstør.

Jo, Mogens "Livsnyder" Lynges billeder er overalt, præcis ligesom manden bag kameraet også er overalt i Løgstør for at fange vejr, dyr og andre smukke motiver. Og hans billeder har nu ikke bare fået Løgstør på landkortet - de har også skaffet ham en flot pris. 

Torsdag aften måtte Mogens Livsnyder nemlig på scenen i Vesthimmerlands Musikhus ALFA i Aars for at få overrakt Kulturprisen 2017. Det meddeler Vesthimmerlands Kommune fredag i en pressemeddelelse. 

- Kulturprisen 2017 gik til Mogens ”Livsnyder” Lynge fra Løgstør, som gennem sin kameralinse på flotteste vis sørger for at sætte Løgstør på landkortet. Modtageren af Kulturprisen vælges af Vesthimmerlands Kulturråd, og det var kulturrådets formand Bo Jacobsen, som overrakte prisen, skriver kommunen.

Noget, der bagefter fik livsnyderen til at boble over med taknemmelighed på Facebook.

Også Fritidsprisen 2017 blev delt ud torsdag aften. Her var ikke mindre end 15 kandidater indstillet til prisen, men Klaus Thøgersen fra Haubro Idrætsforening løb med den for sit engagement i at få en floorballafdeling etableret i.

Udover en bronzestatuette og en buket blomster mod Mogens Lynge og Klaus Thøgersen også et diplom, en vin og en pengegave fra Vesthimmerlands Kommune.