LIGE NU:

Røverkøb: Løgstør har Danmarks billigste sommerhus

Ligger du inde med 75.000 kroner, du ikke ved, hvad du skal bruge til? Så kan du eventuelt tilkøbe dig lidt af et håndværkertilbud i Løgstør

Billigt sommerhus ganske få meter fra en badestrand. Det lyder måske som enhver danskers feriedrøm, men i det her tilfælde kan det godt være, man lige skal overveje det en ekstra gang. 

Boligsiden Boliga.dk har samlet en liste over de fem billigste sommerhuse i Danmark, og her topper en ejendom i Løgstør rækken af rene røverkøb. Sommerhuset ligger nærmere bestemt på Carlsbergvej 12, ganske få meter fra Lendrup Strand, og kan erhverves for den nette pris af bare 75.000 danske kroner

Men som Boliga.dk selv skriver, så trænger huset nok til en 'kærlig hånd'. Sommerhuset er på bare 28 kvadratmeter og består af to værelser og et lille køkken med gaskomfur - køleskabet er også gasdrevet og kan findes i redskabsrummet.

Der er hverken installeret el, vand eller varme, men hvad gør det, når vinduerne er store og givet et dejligt lys, som mægleren skriver. Her er heller ikke den store have at passe, for hele grunden er 29 kvadratmeter - altså kun én kvadratmeter mere end huset.

Hvis du er interesseret i at gøre dig et 'røverkøb', kan du finde mere om sommerhuset på linket her.