00:40

Martin Leth Simonsen laver hole in one på hul 16 ved Made in Denmark. Video: Ib William Christensen

Martin Leth Simonsen laver hole in one på hul 16 ved Made in Denmark. Foto: Ib Wiliam Christensen

1 af 2

Se eksklusiv video: Nordjysk golfspiller laver hole in one

Den nærmest ukendte golfspiller, Martin Leth Simonsen, leverede dagens store præstation med et pragtslag på åbningsdagen af golfturneringen Made in Denmark. Nu belønnes både han og hans caddie med kæmpe præmie.

Åbningsdagen af Europa Tour-golfturneringen kunne nærmest ikke blive meget bedre. Alligevel skete der i dag noget helt specielt på det i forvejen ikoniske hul 16 på golfbanen i Gatten. 

Det nordjyske golftalent Martin Leth Simonsen, som normalt ikke spiller i turneringer på Europa Tour-niveau, slog en drømmebold afsted fra tee, og kort efter sejlede den ind over green og trillede i hul. Hole in one! 

- Det var en af de bedre! Hul 16 har en god længde for mig, og det passede lige med et sandjern - så det var helt perfekt, lød det fra en glad Martin Leth Simonsen bagefter. 

Himmerlændingen var da heller ikke utilfreds med, at det spektakulære slag lige faldt på hul 16 foran hjemmepublikummet.

- Som dansker håber man altid, at man kan gøre det godt på hul 16. Som golfspillere er vi jo ikke vant til, at der er så mange tilskuere, som der er på hul 16 - det svarer jo nærmest til at spille på et fodboldstadion, så det var helt fantastisk at gøre det lige netop dér. 

01:46

Hør Martin Leth Simonsens reaktioner efter hole in one på hul 16.

Luk video

Vinderslaget betyder, at både Martin Leth Simonsen og hans caddie vinder en dyr og eksklusiv golfbil fra Garia. Han regner dog med at bytte præmien til kontanter. 

Martin Leth Simonsen fra Hobro spiller normalt på Challenger-touren, og der var således heller ikke nogle af de officielle kameraer rettet mod ham. Derfor er det eksklusive billeder, som du ser her. 

Du kan se hele slaget og jubelen øverst i denne artikel. 

Det er sjette gang, at turneringen Made in Denmark afholdes. Sidste år blev turneringen spillet i Silkeborg, men den er nu 'hjemme' i Nordjylland for femte gang.

Læs også Nordjyske Lucas Bjerregaard har fået stjernestatus i Gatten