Valgren sluttede på 6. plads i Aars

Den nordjyske cykelrytter Michael Valgren sluttede Jutlander Bank løbet i Aars på en 6. plads.

Der var fart over feltet, da Jutlander Bank løbet i Aars blev afviklet torsdag aften. Nordjyske Michael Valgren var vendt hjem til Nordjylland for at deltage i løbet efter en hård måned, men på trods af titlen som storfavorit cyklede Team Tinkoff rytteren sig ikke først i mål.

Michael Valgren kom ind på en 6. plads. Se hans reaktion på placeringen i videoen her.

Michael Valgren fortæller blandt andet i interviewet:

- Det er en fin nok placering. Når jeg ikke kan køre med om førstepladsen er det lidt lige meget om jeg kommer ind som nyummer fire eller seks.

Det var 24-årige Mark Sehested Pedersen fra Team Trefor, der kom først over målstregen i gadeløbet i Aars. Der var 97 deltagere, der bevægede sig ud på de 46 kilometer.