02:44

Vendsyssel-formand forstår ikke fan-kritik

Vendsyssel FF's bestyrelsesformand Jacob Andersen forstår ikke den kritik klubbens fans kommer med, men forstår frustrationen ovenpå de manglende resultater.

Vendsyssel FF-fangruppen Zone 70 var søndag, via talsmand Kasper Rasmussen, ude med en hård kritik af de ændringer og omvæltninger den nordjyske 1. divisionsklub har været igennem i årets første tre måneder.

Succestræneren Joakim Mattsson er sendt tilbage til Sverige, og tidligere AGF-træner Erik Rasmussen har nu overtaget hans plads. Tidligere sportschef Jakob Krüger, der betegnes som et klubkoryfæ, har mistet en stor del af sin stemme og er nu teknisk direktør i klubben. Og så er har klubben fået ny bestyrelsesformand i form af Jacob Andersen, der også er en del af den ejerkreds, der i starten af året postede 5,5 millioner kroner i klubben til gengæld for en aktiemajoritet. 

Læs også Vendsyssel FF-fan: En klub på vej ud over kanten

Og spørger man bestyrelsesformanden til fankritikken, der lyder, at klubånden er forsvundet uden at resultaterne i 1. division er fulgt med, er han relativt uforstående.

- Jeg kan selvfølgelig godt forstå, Kasper Rasmussen er en lille smule frustreret ovenpå resultaterne fra de første tre kampe, lyder det fra Jacob Andersen, der i år kun har set sit hold sejre over HB Køge i pokalturneringen. I 1. division er det kun blevet til et point i tre kampe.

- Men hvis man sammenholder resultaterne med, hvordan det er gået i de tidligere sæsonstarter, så har vi faktisk klaret os marginalet bedre. Jeg synes kun, vi har grund til at være tilfredse, men der med ikke sagt, at vi ikke gerne ville have haft ni point for de første tre kampe. 

Læs også Ny Vendsyssel FF-træner vil gøre kritikere tavse med stor pointhøst

TV2 Nords sportsekspert Hans Peter Rytter forstår dog godt tilhængernes frustration over klubben og de ændringer der er fulgt med den nye ledelse og ejerkreds.

- Hvis man går ind og ændrer radikalt på sådan nogle ting der, skal man godt nok være sikker på, hvad man gør, og det skal virke med det sammen. Det gør det ikke her, lyder det fra Hans Peter Rytter.

- Træner Joakim Mattson og sportschef Jacob Krüger har været to af de mest populære personer i Vendsyssel, og de er nu sat ud på et sidespor. Den ene er fyret (Matsson red.) og den anden sorterer måske papirclips, og problemet er, at hvis man så ikke leverer varen, så skal der være oprør i baglandet.

Du kan se hele interviewet med Vendsyssel FF's bestyrelsesformand Jacob Andersen herunder.

03:30 Luk video