Foto: Per Frank Paulsen

Villa svært skadet af brand: MC-lader antændte stue

En lader til en motorcykel var formentlig årsag til en brand i Flejsborg søndag eftermiddag.

Nordjyllands Beredskab måtte søndag eftermiddag rykke ud til en brand i Flejsborg ved Farsø i Himmerland.

Her havde forbipasserende opdaget, at der steg røg op fra et hus på Flejsborglundvej og helt rigtigt ringede de 112 så både Nordjyllands Politi og Nordjyllands Beredskab rykkede ud til stedet.

- Der var ild i stuen og hele huset var fyldt med røg, så der er sod- og røgskader i hele stueetagen, fortæller Caspar Weisberg, der er indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab.

Der var heldigvis ingen hjemme i huset, da ilden brød ud og alle skader efter branden er således materielle.

- Når vi er færdige herude, kommer skadesservice og besigtiger skaderne og sørger for genhusning af beboerne, for de kan i hvert fald ikke sove her i nat, siger Caspar Weisberg søndag eftermiddag da hans folk var i færd med at brække gulv op og loft ned for at finde de sidste "lommer" af ild, der skulle slukkes ned.

Ifølge ham var det en lille, men meget intens ild, der rasserede stuen i Flejsborg-villaen.

- Alle termoruderne er sprængt indefra, så der har været godt med varme, men ilden havde ikke nået at brede sig til andre dele af huset, lyder det fra Caspar Weisberg.

Ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi tyder de første undersøgelser og afhøringer på, at det var en lader til et motorcykel-batteri, der startede branden i stuen.