OPSLAGET ER UDLØBET: TV 2 Nord, TV 2 /Fyn og TV 2 søger Christiansborg-redaktør

Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

De to TV 2-regioner TV 2 Nord og TV 2/Fyn søger sammen med TV 2 en politisk frontfigur med styr på landspolitiske tendenser.

TV 2 Nord og TV 2/Fyns nye Christiansborg-redaktør har stor politisk indsigt og har fingeren på pulsen, når det gælder politiske emner, der popper op. Og har derudover overblikket, når det gælder den generelle politiske dagsorden. Særligt med fokus på fynske og nordjyske forhold. Desuden skal Christiansborg-redaktøren sikre sig, at TV 2 og TV 2-regionerne får solonyheder og forhåndskendskab til større politiske udspil.

Redaktøren fungerer som bindeled mellem den politiske dagsorden på Christiansborg, TV 2 og de to regionale TV 2-mediehuse. Christiansborg-redaktøren får sin daglige gang på TV 2s Christiansborgredaktion, men skal også forvente møder mv. i de to TV 2-regioner. Udover opgaver, der retter sig mod TV 2 Nord og TV 2/Fyn, vil der også være opgaver for TV 2.

PRIMÆRE OPGAVER

  • At bringe emner både til og fra Christiansborg
  • Politiske analyser til tv og digitale platforme på aktuelle politiske sager
  • Research og opfølgning
  • Pleje og vedligeholdelse af kildenetværk
  • Politiske vinkler og politisk sparring
  • Repræsentant for de TV 2-regioner i debatter, høringer etc.

Christiansborg-redaktøren refererer i det daglige til redaktionschef Mads Bisgaard, TV 2/Nyhedernes Christiansborg-redaktion.

PROFIL

Du er uddannet journalist og har flere års erfaring fra den journalistiske verden, hvor dit hoved-fokus har været og er politik. Det falder dig naturligt at manøvrere i det politiske system, og du tager selv initiativ i forhold til at støve nyheder op blandt dit kildenetværk, som du også sætter en ære i at vedligeholde og udbygge. Du har stærke kompetencer både som reporter og redaktør, og så har du selvfølgelig bred indsigt i den digitale udvikling og de muligheder, den åbner for nyhedsproduktion.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til i fortrolighed at kontakte adm. dir. Mikael Justesen TV 2 Nord (mobil 20 73 05 19), adm. dir. Esben Seerup, TV 2/Fyn (mobil 24 79 50 90) eller Mads Bisgaard, Redaktionschef på TV 2 Nyhederne (mobil 30 10 02 20).

Send en motiveret ansøgning samt et CV der dokumenterer, at du kan bestride ovenstående stilling til: job@tv2nord.dk (I henhold til ny lov om GDPR så undlad at skrive dit cpr. nummer)

Ansøgningsfrist: 15. januar 2019.

HVEM ER VI?

TV 2 Danmark A/S er en dansk Public Service-tv-station. Hovedkanalen TV 2 har med en seerandel på omkring 25% siden 1991 været Danmarks mest sete tv-kanal. Ambitionen i TV 2s koncernstrategi frem til 2021 er at fastholde virksomhedens styrke på tv-markedet i et streaming-landskab med massiv digital konkurrence og forbrugervaner, der hele tiden ændrer sig.

TV2 Nord og TV2 Fyn er to af otte regionale TV2-stationer i Danmark.

TV2 Nord producerer fem regionale tv-udsendelser hver dag og udkommer med indhold på, www.tv2nord.dk med nyheder og videoindhold fra Nordjylland. Vores facebookside har 75.000 følgere, og vi har en profil på Instagram og Twitter. Vi sender egne programmer på vores egen kanal Salto. Herudover producerer vi en lang række programmer til TV 2 / Danmark, dokumentarprogrammer, sport og nyheder.

TV2 Fyn er det absolut nyhedsførende mediehus for den halve million mennesker i den fynske region. De kommende år har vi en stærk ambition om at fortsætte vores udvikling fra traditionel tv-produktion til fuld fokus på visuelle fortællinger fra Fyn uanset platform, teknik og udstyr. Kernen på TV 2 Fyn er nyheder, aktualitet – og live i alle tænkelige afskygninger.