Dobbelt DM-guld: Nordjyske herrer gør kvinderne kunsten efter

Der er kæmpe nordjysk floorballsucces i det nordjyske.

Først vandt kvinderne fra Frederikshavn Blackhawks nemlig DM-guld, og nu får timer senere gør herrerne fra selvsamme klub dem kunsten efter med en imponerende sejr i finalen mod Sunds Seahawks.

Kvinderne vandt hele 8-2 tidligere mod Copenhagen Floorball Club, og det var mændene ved at matche med deres sejr på 8-3 i Arena Næstved.

Og for det ikke skal være løgn, blev begge hold også danske mestre i 2023.

Frederikshavnerne dominerede stort set fra start til slut i mændenes finale, hvor de var foran 3-0 efter 15 minutter ved scoringer af Kasper Kajgaard, Frederik Nielsen og Tue Sund.

Sunds reducerede dog kort efter Blackhawks' 3-0-scoring.

I starten af anden periode reducerede de yderligere til 2-3, inden nordjyderne satte i sjette gear.

040524 DM GULD

Først Dennis Torp, så Nicolai Flyvholm, så igen Dennis Torp og så igen Nicolai Flyvholm, så der i midten af sidste og tredje periode stod hele 7-2 til Frederikshavn Blackhawks.

Sunds Seahawks fik reduceret med fire minutter igen, inden Nicolai Flyvholm scorede for tredje gang og lukkede og slukkede kampen.

Mathias Hansen i Frederikshavn-målet blev kampens spiller.

Nu kan champagnen for alvor flyde hos Frederikshavn Blackhawks.