Fire anholdt ved Aalborg Karneval

Selvom Aalborg Karneval er forløbet roligt, har der dog alligevel været nogle episoder.

Efter 100.000 er gået gennem Aalborgs gader i karnevalsoptoget, og mens 30.000 lørdag aften fester i Kildeparken, er Nordjyllands Politi ved at danne sig et overblik.

Det har været et forholdsvis roligt karneval med få anholdelser og en generelt god stemning, oplyser Nordjyllands Politi.

- Karnevallet foregår i god ro og orden og i forhold til den massive menneskemængde, er dagen forløbet roligt. Vi håber på, at den gode stemning fortsætter resten af aftenen, siger leder af indsatsen, vicpolitiinspektør Sune Myrup.

Flere anholdte

Klokken 16.32 blev der anholdt en person for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen. I alt fire personer er blevet anholdt i forbindelse med Aalborg Karneval - to er dog blevet løsladt igen.

Episoderne skete blandt andet i forbindelse med optoget, hvor politiet fik en anmeldelse om uoverensstemmelser mellem nogle personer, som førte til en kortvarig anholdelse, hvor én person blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen. En anden er blevet anbragt i detentionen med henblik på afrusning.

Anmeldelse om vold

Der blev også indgivet en anmeldelse om vold i forbindelse med karnevallet ved middagstid. En 21-årig mand henvendte sig hos den mobile politistation over for Kildeparken ved Ansgars Kirken og fortalte, at han havde fået et slag i ansigtet af en ukendt gerningsperson. 

Politiet efterforsker sagen.

Nordjyllands Politi oplyser desuden, at den fremskudte skadestue i forbindelse med karnevallet har haft en travl lørdag eftermiddag med 142 henvendelser. 14 er sendt videre til yderligere behandling på skadestuen.

Åbent for trafik - men pas på

Ved 18-tiden lørdag er der nu igen åbent for trafikken på Vesterbro frem til Hasserisgade, oplyser Nordjyllands Politi. 

- Vær dog opmærksom på, at der er mange gående mennesker i området. 


Seneste nyt

fra Nordjylland