Ophavsret

Alle rettigheder til billeder, tekster og video tilhører TV2 Nord og må ikke anvendes uden forudgående tilladelse fra TV2 Nord.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. TV2 Nord forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indhold med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11b og DSM-direktivets artikel 4.

Repræsenterer du et nyhedsmedie, er du velkommen til at citere og gengive indhold fra tv2nord.dk, så længe det sker loyalt og med tydelig kildeangivelse (fx fortæller N. N. til tv2nord.dk).

Private, ikke-kommercielle brugere må embedde video på egen hjemmeside og dele video og artikler på sociale medier, men videoindhold må kun embeddes i den player, TV2 Nord stiller til rådighed via embed-funktionen. Virksomheder og institutioner kan købe visningsret efter henvendelse til TV2 Nord på telefon 96969696 eller tv2nord@tv2nord.dk.

Det er tilladt at linke dybt på tv2nord.dk, men du må ikke vise siderne på tv2nord.dk i egne frames. Alle er også velkomne til at vise nyheder fra tv2nord.dk ved hjælp af vores rss-feed.