SENESTE NYT:

Bliv annoncør på TV2 Nord - Vejrsponsorater, Programsponsorater og Eventsponsorater

5347304_191118_vejret_til_hjemmeside_1

TV2 Nord er din mulighed for at komme i kontakt med både nye og eksisterende nordjyske kunder, både B2B og private.

Som annoncør får du muligheden for at lægge dit brand op ad TV2 Nords udsendelser på enten en eller flere af de fem regionale vejrudsigter på TV2 Nords populære programmer eller på en af vores mange events. Placeringen og synligheden i programfladen er helt unik, og dit produkt bliver eksponeret over for seerne som en direkte forlængelse af programmet.

Som eneannoncør får du 100 procent ejerskab samt en høj grad af synlighed. Seertallene på både TV2 Nord og vores egen kanal, Salto, bevirker, at din eksponering som annoncør med garanti bliver set af et stort antal mulige kunder, samarbejdspartnere og nye potentielle medarbejdere.

- Vi har oplevet en markant effekt

Et sponsor-samarbejde med TV2 Nord er særdeles konkurrencedygtigt, og slet ikke så dyrt, som du måske tror. Se eksempler her på, hvordan dit logo og budskab/produkt kan blive eksponeret - visuelt såvel som i speak.

TV2 Nord indgår i dag som et selvstændigt mediehus i netværket af otte regionalstationer i TV2 familien. Dækningsområdet udgør en befolkningsgruppe på 440.000 personer over 12 år. TV2 Nord udsender tv-programmer i såkaldte 'vinduer' på TV2 Danmark og, siden 2012, på vores egen kanal TV2 Nord SALTO.

Vi håber, at du har fået lyst til at høre mere om muligheden for eksponering via TV2 Nord, og du skal være meget velkommen til, helt uforpligtende, at kontakte sponsor- og eventmanager Lars Bisgaard Andreasen for mere information.

Læs mere om mulighederne for at blive mediepartner i dokumenterne herunder:

document — Mediepartner på TV2 Nord, 0.22 MB document — Information om programsponsorater på TV2 Nord, 0.19 MB