Seneste nyt

fra Nordjylland

27-årig havde to kilo kokain i hjemmet - nu skal han bag tremmer i flere år

En 27-årig mand er mandag blevet idømt fem år og seks måneders fængsel for at være i besidelse af godt to kilo kokain, som han havde i sinde at videreoverdrage.

Han blev anholdt i december sidste år på sin bopæl i Skalborg i Aalborg, oplyser anklager ved Nordjyllands Politi Kim Kristensen. 

- Han forklarede i dag i retten, at de 200 gram var tiltænkt hans eget misbrug, mens det resterende skulle overdrages som afbetaling på en gæld, han har, fortæller anklageren, der desuden oplyser, at manden ikke ville nævne navn på de øvrige involverede. 

Ankede dommen

Den 27-årige mand ankede dog dommen til landsretten, da han ikke var tilfreds med udmålingen - derfor vil han forblive varetægtsfængslet. 

Kim Kristensen oplyser, at udgangspunktet i sager med to kilo kokain vil blive straffet med seks års fængsel og derfor er han også godt tilfreds med dagens dom.

- Jeg synes, vi har haft mange sager de seneste år vedrørende store mængder narkotika, og det er også noget man ser på landsplan. Derfor er det vigtigt, at vi får beslaglagt de mængder og for dømt de ansvarlige retteligt, afslutter anklageren.