AaB-debutant og målscorer efter skuffende uafgjort: - Det var en stor oplevelse

Der var skuffelse at finde i AaB-lejren efter lørdagens topopgør.

Mathias Jørgensen kunne nok ikke have fået en meget bedre debut for AaB lørdag, da klubben spillede 2-2 mod SønderjyskE. 

Det tog ham nemlig blot fire minutter at komme på måltavlen, da han bragte hjemmeholdet foran med 1-0.

- Det var en hurtig start, griner debutanten og fortsætter. 

- Det er jo også, hvad jeg gerne vil bidrage med; at være hurtig og ramme målet, så det var en god start, selvom det lige nu var lidt en skuffelse.

- En stor oplevelse

Det var ikke blot Mathias Jørgensens første kamp for AaB. Det var nemlig også debutantens første kamp på Aalborg Portland Park foran klubbens fans, og det var noget, der satte et aftryk hos den nytilkomne spiller. 

- Det var dejligt at spille for klubben, det er noget, jeg har set frem til, siden jeg skrev under på aftalen, så det var et fedt moment at træde ind på stadion og spille foran mit nye hjemmepublikum, det var en stor oplevelse, konstaterer målscoren.

Selvom der var skuffelse at finde i AaB-lejren efter kampen, så ligger klubben forsat på andenpladsen i NordicBet Ligaen lige i hælene på SønderjyskE.

- Vi skal slet ikke til at lave en begravelsesstemning. Det her var en åbningskamp, og som mange åbningskamp kan være, så kan der være noget nervøsitet og nogle afleveringer, der ikke ligger rigtigt, men nu er den overstået, og vi fik point med fra den, så nu skal vi ligge det bag os imorgen til træning, påpeger Mathias Jørgensen. 

Mathias Jørgensen blev præsenteret for AaB 1. februar i år. Efter blot 24 dage i klubben, er han dog allerede faldet godt til. 

- Det har været dejligt indtil videre. Det var længe undervejs, så jeg havde glædet mig meget til at møde drengene, og jeg synes egentlig kun, det bliver bedre dag for dag. Det er en dejlig gruppe, og jeg håber bare, at jeg kan bidrage med endnu mere på banen, afslutter debutanten. 

- Jeg er mega skuffet og irriteret

Kampen fyldte dog helt anderledes hos AaB's nyudnævnte anfører Rasmus Thelander. 

- Jeg er da mega skuffet og irriteret. Vi skal lukke sådan en kamp her, når vi er foran 2-0. Det siger sig selv.

Selvom AaB fortsat ligger i toppen af ligaen og til at kunne rykke op i 3F Superligaen, så var det ikke her anfører havde sit fokus efter lørdagens opgør. 

- Når vi zoomer ud og tænker på det på den måde, er det selvfølgelig fint, men lige nu står jeg og tænker på præstationen først og fremmest, og de ting, som jeg har lyst til, at vi skal gøre bedre. Og så er jeg irriteret over, at vi ikke får de tre point, som jeg synes, at vi spiller os i en situation, hvor vi det skulle have haft dem, afslutter Rasmus Thelander.


Seneste nyt

fra Nordjylland