Seneste nyt

fra Nordjylland

AaB snublede til sidst og misser førstepladsen

Efter næsten tre måneders pause var der lagt op til noget af et topopgør på Aalborg Portland Park lørdag. Her var 7747 tilskuere nemlig mødt op til at overvære kampen om førstepladsen i NordicBet Ligaen mellem AaB og SønderjyskE.

På trods af en 2-0-føring blev det dog ikke til en aalborgensisk sejr. Gæsterne fik nemlig spillet sig tilbage, og derfor endte kampen altså 2-2. 

Dermed indtog aalborgenserne ikke førstepladsen men måtte nøjes med at forblive på andenpladsen med 42 point lige i hælene af netop SønderjyskE på førstepladsen med 43 point. 

Lynanalyse

Kom foran 2-0

Det var nytilkomne Mathias Jørgensen, der scorede AaB's mål til 1-0 efter blot fire minutter. 

Melker Widell fulgte trop i begyndelsen af anden halvleg og bankede hjemmeholdet på 2-0. Dog lykkedes det SønderjyskEs Atli Barkarson at få reduceret til 1-2 kort tid efter. 

Og det sluttede altså ikke her. For i det 78. minut fik Peter Christiansen nemlig udlignet til 2-2, og så var kampen pludselig en helt anden for aalborgenserne. 

På trods af flere chancer i anden halvleg blev det dog ikke til flere mål, dermed måtte de to hold dele og tage til takke med ét enkelt point, efter en hårdt fysisk kamp.