Seneste nyt

fra Nordjylland

Aalborg Håndbold henter svensk landsholdsspiller - og mister samtidig en

Der er kommet en tidlig julegave til aalborg fansene i år.

Aalborg Håndbold henter nemlig den 21-årige stregspiller Felix Möller fra sommer 2024. Det offentliggør man på sin hjemmeside.

Det unge stregtalent kommer til klubben fra svenske IK Sävehof på en treårig aftale.

Dog må aalborgenserne samtidig sige farvel til svenske Jesper Nielsen til sommer efter tre sæsoner. 

- Felix har allerede vist høj klasse, og det er ingen hemmelighed, at der var stor interesse for ham fra flere europæiske topklubber. Vi er derfor rigtig glade for, at han har valgt os ud fra den vision og de drømme, vi har i Aalborg Håndbold, udtaler direktør Jan Larsen.

Trods sin unge alder har Möller stor international erfaring.  Han har ligeledes allerede fået debut på det svenske A-landshold efter at have været anfører for U21-landsholdet. Stregspilleren står således noteret for 14 A-landskampe og hertil 10 scoringer. Samtidig er han lige nu i den svenske EM-trup, hvor der netop er blevet offentliggjort 35 navne.  

- Først og fremmest glæder jeg mig meget til de nye udfordringer. Jeg har hørt rigtig godt om klubben fra blandt andet tidligere spillere, og det bliver spændende at prøve kræfter med en europæisk topklub som Aalborg Håndbold. Jeg har fulgt klubben i flere år og ser meget frem til at blive en del af holdet til sommer, konstaterer Felix Möller.

Farvel til Jesper Nielsen

En svensk landsholdsspiller kommer, og en forlader. Stregspiller Jesper Nielsen forsvinder nemlig til sommer, hvor unge Felix Möller kommer. 

- Jeg er rigtig glad for at være i klubben, og det er derfor trist at skulle sige farvel til sommer. Jeg forventer, jeg snart er klar til at træde ind på holdet igen og bidrage i jagten mod flere medaljer, inden jeg siger farvel efter sæsonen, udtaler Jesper Nielsen.