Seneste nyt

fra Nordjylland

Aalborg Håndbold sejrer i femte ligakamp med skadet spiller

Lørdag sikrede Aalborg Håndbold fortsat maksimumpoint og dermed den førende position i Herreligaen, da opgøret mod TMS Ringsted blev afviklet.

Kampen endte 36 - 30 til Aalborg Håndbold i Sparekassen Danmark Arena.

Det blev dermed den femte sejr i træk i herrernes håndboldliga til hjemmebaneholdet, men det blev ikke uden skader.

For i slutfasen fik den svenske bagspiller Lukas Nilsson en hård tackling af TMS Ringsteds Joachim Møller, som udløste et rødt kort. Lukas Nilsson kom ikke tilbage på banen efterfølgende.

Lørdagens gæster fra TMS Ringsted er efter fem kampe placeret på 14. pladsen i Herreligaen og har foreløbig blot sejret en enkelt gang, da man i åbningskampen vandt 34-33 over SønderjyskE.

Forud for kampen, ved fredagens afsluttende træning, var fløjspilleren fra Aalborg Håndbold, Sebastian Barthold, ganske vidst optimistisk og kunne berette om god stemning i spillertruppen.

– Jeg synes, vi har fået en fin start på sæsonen indtil videre, og det er noget, vi alle er glade for. Selvom det nogle gange kan være svært at balancere tingene i en stor trup, hvor alle gerne vil have spilletid, så synes jeg, at vi har gjort det rigtig godt og får udnyttet vores forskellige kompetencer i truppen, lød det fra fløjspilleren.

– Vi kan se, at flere hold slår hinanden på kryds og tværs i ligaen, så vi er selvfølgelig meget bevidste om at få så mange point som muligt. Vi skal bare blive ved med at lægge på, for det kan blive guld værd, når vi skal lægge tingene sammen til sidst i sæsonen.

Efter dagens kamp kan truppen se frem til, at hele seks af de kommende syv kampe på programmet foregår på udebane.

I den kommende uge venter en tur til Ungarn, hvor Pick Szeged er modstanderen i Machineseeker EHF Champions League.