Seneste nyt

fra Nordjylland

Aalborg Håndbold tæt på CL-kvartfinale efter sejr

Aalborg Håndbold er nu et skridt tættere på kvartfinalen i Champions League, efter de her til aften slog Eurofarm Pelister i en sejr på 33-28.

Selvom modspillerne fra Nordmakedonien endnu ikke har fået et eneste point i Champions League, så var de alligevel gode nok til at følge Aalborg Håndbold tæt op gennem første halvleg.

20 minutter skulle der gå, før Mads Hoxer for første gang bragte Aalborg Håndbold foran med mere end et mål til stillingen 12-10.

Anden halvleg gik heldigvis bedre, da Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold trak holdet op på en syvmålsføring med fem mål i de første 10 minutter.

Derefter var der aldrig tvivl om resultatet, og Aalborg-holdet kørte sikkert sejren i hus.

Det nordjyske hold ligger nu på andenpladsen i gruppe A med 18 point. 

De to bedste hold fra hver gruppe går videre til kvartfinalen i Champions League - og som stillingen er lige nu, ser Aalborg Håndbold dermed ud til at gå direkte videre til kvartfinalen.

Aalborg Håndbold spiller på onsdag om en uge holdets sidste kamp i gruppe A mod polske Kielce. En sejr betyder direkte avancement til kvartfinalerne.

Et nederlag kan derimod betyde, at Mikkel Hansen, Niklas Landin og de øvrige Aalborg-profiler skal spille en playoffkamp for at nå frem til kvartfinalen i verdens største klubturnering.