Seneste nyt

fra Nordjylland

Beboere bekymrede efter skudepisode

- Nu er nok heller ikke mig, de vil skyde efter, eller vil stikke ned.

Sådan siger smeden Brian Laesgaard, der også bor i Lyøgade i Aalborgs Øgadekvarter, hvor der fredag aften fandt en skudepisode sted.

Han har boet i gaden i 20 år. Men han er ikke utryg over at bo i nabolaget, også selv om han for år tilbage oplevede en anden skudepisode i samme gade.

- Der var på et tidspunkt, hvor der var skyderi lige over os, da jeg hørte det skrald, gik jeg ud på altanen og pludselig var der politi over det hele, fortæller han om episoden dengang.

Men på trods af at han ikke er utryg, er han bekymret.

- Det er mere for ungernes skyld - tør man sende dem ned med affaldet om aftenen? Eller skal man til at være mere OBS på alle mulige ting?, spørger han retorisk og fortsætter:

- Det er ikke sådan noget, jeg går og tænker voldsomt over. For et stykke tid siden var der også en, der blev stukket ned herovre. Men det bliver mere og mere råt i løbet af tiden, end man er vant til. Pludselig bliver det bare dagligdag, det er trist, men sådan er det jo.

Kort før klokken 22 fredag aften indløb der en anmeldelse hos Nordjyllands Politi om, at der var blevet affyret mindst to skud i Lyøgade 14. Det fik politiet til at møde massivt op i området.

Læs mere her.