Seneste nyt

fra Nordjylland

Brand hos 32-årig: - Alle fire kogeplader var tændte

En mandlig beboer på H.C. Andersens Vej i Aalborg måtte lørdag morgen køres på sygehuset til observation for røgforgiftning.

Hele hans lejlighed var nemlig fyldt med røg, efter der var opstået en mindre brand i køkkenet i lejligheden på 1. sal. Alarmen lød klokken 7.04 lørdag morgen.

Beboerne i de omkringliggende lejligheder måtte evakueres.
Beboerne i de omkringliggende lejligheder måtte evakueres.
Foto: Per Frank Paulsen

- Alle fire kogeplader var tændte, da vi kom derud, men brandfolkene fik heldigvis hurtigt styr på ilden, fortæller vagtchef hos Nordjyllands Politi Ole Buus.

Nordjyllands Beredskab omtalte også branden på det sociale medie X.

- Branden nåede ikke at udvikle sig særligt meget, for der var fuld kontrol inden for den første halve time, forklarer han.

Lejlighedens eneste beboer - en 32-årig mand - var ikke kommet til skade under branden, men blev dog kørt til sygehuset for at blive tjekket for eventuelle røgskader.

Nordjyllands Politi sigter nu manden efter Beredskabsloven.
Nordjyllands Politi sigter nu manden efter Beredskabsloven.
Foto: Per Frank Paulsen

Beboeren kan nu forvente et retsligt efterspil, da Nordjyllands Politi mistænker den 32-årige for ikke at have været påpasselig nok.

- Alle fire kogeplader var jo tændte, og han har formentlig været påvirket af et eller andet. Og så sker der et-eller-andet i køkkenet, der fører til branden. Så han vil blive sigtet efter Beredskabsloven, oplyser Ole Buus.

Nordjyllands Politi sendte tre patruljer ud til branden. VIDEO: Per Frank Paulsen