Det ser sort ud: AaB stadig uden sejr og livsvigtige point

AaB har ikke formået at vinde en kamp i Superligaens forårssæson.

AaB tabte fredag aften med 2-1 ude mod OB i endnu en opgør om vigtige point i kampen for overlevelse i Superligaen. Dermed ser det fortsat sort ud for den nordjyske fodboldklub, der stadig befinder sig i bunden af tabellen.

Og det var også en slukøret AaB-målmand, som TV2 Nord fangede lige efter kampen.

- Vi startede godt ud, men blev overmatchet resten af kampen, siger Theo Sander.

Alt gik i sort

Det så sort ud allerede fra begyndelsen. I bogstaveligste forstand, selvom AaB kom godt fra start spillemæssigt.

For da startfløjtet lød og alle sad klar foran skærmen, var der intet at se. Et nedbrud hos TV3Sport resulterede nemlig i, at kampen ikke blev vist før et godt stykke inde i første halvleg.

Bedst fra start men langt fra land

Derudover så det ikke bedre ud i selve kampen, hvor hjemmeholdet fik bragt sig foran med 1-0 på et straffespark efter 33 minutter. Det var Bashkim Kadrii, der bragte OB i spids, selvom Theo Sander var tæt på at redde straffesparket.

Anden halvleg gjorde det heller ikke bedre for AaB-mandskabet. For 10 minutter inde fik Franco Tongya bragt fynboerne yderligere foran med 2-0, Selvom de rød/hvid-stribede også kom godt fra start ligesom i den første halvleg.

Lynanalyse

Det var først i kampens overtid og døende minutter, at det endelig lykkedes AaB at få sendt bolden i nettet for første gang i Superligaens forårssæson. Det var
Daniel Granli, der fik reducerde til 2-1, men det var altså stadig ikke nok til at hive point med hjem fra Fyn.

Dermed har AaB altså ikke formået at vinde en kamp i Superligaens forårssæson endnu.