Seneste nyt

fra Nordjylland

Efter blodigt overfald ved cafe - nu søger politiet vidner

Tirsdag aften 6. februar 2024 omkring klokken 22.45 blev en 31-årig mand udsat for vold, da en gruppe personer med slagvåben overfaldt ham ved Vor Frue Plads i centrum af Aalborg. 

Nu søger politiet vidner. 

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, der omkring gerningstidspunktet har opholdt sig inde i Kaffebaren, Bredegade 6, eller i gaderne lige omkring og på Vor Frue Plads. Hvis nogen skulle have taget billeder eller filmet, vil vi også gerne se det, fortæller politikommissær Kenneth Rodam fra Nordjyllands Politi. 

Han oplyser desuden, at der både var ambulance og politi til stede ved caféen i forbindelse med, at den tilskadekomne 31-årige mand indfandt sig på stedet. 

Relation til Hells Angels

Den 31-årige søgte efter overfaldet tilflugt i en café i Bredegade, og syv personer blev senere anholdt. Onsdag eftermiddag blev fire af de syv varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør. 

Nordjyllands Politi udtalte tidligere i forbindelse med sagen, at flere at de anholdte har relation til rockerklubben Hells Angels. Dog vurderer man ikke, at der er tale om en konflikt i mellem bandegrupperinger.

- Det drejer sig højst sandsynligt om et mellemværende mellem specifikke personer, skrev politiet i en pressemeddelelse i går.