Seneste nyt

fra Nordjylland

Efterforskningen i shelterdrab fortsætter: Offeret blev fundet på brændende bål

Politiet er interesserede i at høre fra alle, der har været i eller omkring shelterpladsen sidste weekend. De arbejder nu med hypotesen om, at drabet er sket fredag.

Efterforskningen af shelterdrabet i Vadum er fortsat i gang. 

Drabet skete i løbet af weekenden på en shelterplads i Vadum, hvor en 58-årig lokal mand blev fundet dræbt. Politiet blev tilkaldt, da flere vidner havde fundet ofret i et brændende bål. 

Det har senere vist sig, at ofret inden da var død af flere knivlæsioner.

To efterlyste vidner har endnu ikke henvendt sig, og politiet søger nu efter yderligere vidner i en specifik periode. En mand på 44 år sidder i øjeblikket varetægtsfængslet i sagen. 

Herunder kan du se TV2 Nords indslag om sagen fra 7. august. 

Politiets teori er nu, at ofret blev dræbt flere timer før bålafbrændingen - formentlig om fredagen. 

Politikommissær Carsten Straszek peger konkret på to tidsperioder, som er særligt interessante for politiet. Den ene er fredag den 4. august 2023 i tidsrummet fra klokken 10.15 til 11.30 samt dagen efter, lørdag den 5. august 2023 i tidsrummet klokken 12:00 til 13:30.

- Har man befundet sig på eller omkring shelterpladsen i Vadum i disse tidsrum, så er vi særligt interesserede i at høre fra folk.

- Kontakt os på 114 – og ring heller en gang for meget end en for lidt, lyder tilføjelsen fra Carsten Straszek, der ligeledes understreger, at Nordjyllands Politi også gerne hører fra andre vidner, der har været på eller omkring shelterpladsen i hele perioden fra fredag 4. august og frem til lørdag 5. august cirka klokken 13.30.