Et straffespark skulle afgøre det: AaB sejrer igen og giver stor hyldest til Pallesen

Det er ikke den bedste kamp, AaB har spillet, men de står tilbage med tre point yderligere på kontoen efter hjemmebanekampen mod B93.

AaB har gang i en ganske god sæson i Nordicbet Ligaen, hvor man hidtil er gået ubesejret igennem sæsonens kampe.

Sådan forblev det heldigvis også søndag, hvor AaB tog imod B93 på Aalborg Portland Park.

Her skulle hjemmebaneholdet vise sig for stærke til holdet fra Østerbro i København og tog en 2-1 sejr på mål af Melker Widell og Nicklas Helenius.

Men inden kampen begyndte, var der plads til en hyldest af den nu tidligere højreback for klubben, Kristoffer Pallesen, som har valgt at indstille sin fodboldkarriere.

Den rutinerede spiller rev akillessenen over i maj, og selvom han formentlig kunne komme sig over skadesperioden, så valgte han at lægge støvlerne på hylden. Han er dog nu tilknyttet AaB som juridisk rådgiver.

De trofaste fans på Vesttribunen havde medbragt et banner, hvor der stod “ Tak for alle kampene og alle minderne Pallesen”. Gestussen endte i stående bifald i mange minutter til den sympatiske spiller, der også lige tog turen ned til de fansene med sine to drenge ved sin side.

Det var dog ikke, fordi at hyldesten skubbede synderligt meget gang i AaB-holdet, som havde svært ved at skabe chancer mod oprykkerne med den gamle AaB-dreng Nicolai Thomsen på holdet.

Regnen silede ned både før og under hele 1. halvleg, og den regnvåde bane blev afgørende, da AaB bragte sig foran 1-0 på mål af Melker Widell. Svenskeren trykkede af udenfor feltet, og bolden “sjutter” på den regnvåde bane, lige før B93-målmanden skal til at tage sig af skuddet.

Samme Widell befandt sig godt på den våde bane og viste flere gode detaljer.

Hjemmeholdet kan også gå til pause foran med 1-0 og som det bedste af de to hold, selvom B93 var tæt på at få scoret i slutningen af halvlegen.

Mogens Jørgensen fangede Nicklas Helenius til en kommentar efter kampen. Blandt andet om angriberens situation, hvor han ofte ender på bænken. Se det nedenunder:

Bliver passive

I anden halvleg fortsætter takterne med to hold, der begge har svært ved at få skabt nok store chancer.

AaBs venstreback Diego Caballo er dog tæt efter 54 minutter, da han rammer stolpen med en kvalificeret afslutning. Kampen kunne ellers have været tæt på afgjort til aalborgensernes fordel.

Som en våd klud i hovedet på AaB-drengene får B93 scoret på en løs chance af angriberen Tammer Bany, og AaB kan kunne takke sig selv for, at man ikke får udnyttet et spilovertag

TV2 Nords udsendte fangede også Rasmus Thelander til et interview.

AaB presser på igen for at få scoret, og de over 7000 tilskuere begynder så småt også at komme med buh-råb over indsatsen.

Spillet er ikke overbevisende, og pludselig får gæsterne en kæmpechance for at snuppe 3 point, men B93 misbruger chancen.

I stedet får den tidligere Superliga-topscorer tilkæmpet sig et straffespark, som han stensikkert får scoret på. Det er angriberens sjette sæsonscoring i Nordicbet-Ligaen.

B93 pressede på for en udligning, men nærmede sig ikke for alvor, så AaB kravler tilbage på førstepladsen med 33 point efter 13 kampe. Med hele ni point ned til nummer tre.

Dermed begynder det mere og mere at ligne en retur til Danmarks bedste række for AaB.