Kort samarbejde: Influencer føler sig uønsket og stopper

Samarbejdet varede kun 10 dage.

Det blev et kortere ægteskab end både Kim Kardashians og Katy Perrys. 

Blot 10 dage, efter AaB offentliggjorde, at de tre tyske influencere ViscaBarca, Trymacs og Sascha Hellinger blev en del af SSE22, har den første nemlig trukket sig igen. 

Det er Anton Rinas, der er bedre kendt som Visca Barca, der har valgt at trække sig fra samarbejdet. Det oplyste han mandag i en story på sin Instagramprofil.

- Først og fremmest vil jeg sige, at jeg trækker mig helt. Slet ikke fordi jeg ikke tror på klubben og visionen. Men jeg fornemmer, at jeg ikke er ønsket i en meget vigtig del af klubben. At være ønsket ville være min eneste begrundelse for dette projekt, skriver han blandt andet i sit opslag. 

Her referer den tyske influencere til, at AaB's fans var ude med en udmelding, hvori, man udtrykte sin utilfredshed med det nye samarbejde, kort tid efter, at Visca Barca havde lagt en video op fra sit besøg i Aalborg på youtube. 

Videoen er blevet slettet igen efterfølgende. Du kan se Anton Rinas udtalelse herunnder: 

Fans i oprør

I videoen bruge han nemlig udtryk som "Vores klub", mens han omtalte samarbejdet som at "spille FIFA i virkeligheden". 

- Vi ser med stor alvor på de signaler, der sendes af de nye medejere i selskabet SSE22. Derfor er vi indgået i dialog med klubben og SSE22, og vi har ikke flere kommentarer før hele sagen er belyst, skrev Vesttribunen dengang. 

Efter klubben gik i dialog med AaB af 1885, AaB Support Club og Vesttribunen kom man så med en fælles udmelding om, at nogle udsagn i videoerne var misvisende, og at de tre tyske influencere ikke er en del af klubbens drift eller tegner klubbens strategi.

- Det har været meget vigtigt for os hurtigt at få ryddet disse misforståelser af vejen, og vi er glade for den dialog, der har været med vores fanscene, udtalte AaB’s midlertidige administrerende direktør Jesper Dalum i en meddelelse efter mødet. Seneste nyt

fra Nordjylland