Ny AaB-investor med på sidelinjen til træning: Særligt en ting vil han med klubben

Den nye AaB-investor Thomas Hitzlsperger åbner op omkring særligt en ting, som han har fokus på med AaB.

Det er langt fra en drømmesituation at stå i, erkender en af de nye tyske ejere Thomas Hitzlsperger, der tirsdag gav sit første interview, efter han torsdag har købt sig ind i AaB.

- Jeg er glad, selvom jeg godt ved, at det ikke er en nem situation at stå i lige nu, men det her handler om meget mere end den nuværende situation og sæson. Det handler om potentialer og den store fanskare, der er  – og ikke mindst at udvikle talenter, siger den nye investor og tilføjer:

- Vi er her for at udvikle talenter, og det står vi klar til at gøre med vores ekspertise i klubben.

Han understreger, at han kan lide det, han ser i klubben og er glad for, at være en del af AaB nu. 

quote Der er ingen hemmelig opskrift på succes, det handler om hårdt arbejde og yde det bedste hver eneste dag

Thomas Hitzlsperger, investor, AaB

Det er ifølge Thomas Hitzlsperger for tidligt endnu at tale om de store ændringer i AaB.

Det er da også blot få dagen siden, det blev offentliggjort, at det nyoprettede tyske selskab Sports Strategy Excellence 22 sikrede sig 20 procent af aktierne i superligaklubben ved at smide knap 15 millioner i klubben.

- Vi er først lige ankommet, så lige nu handler det om at støtte holdet til at vinde så mange kampe som muligt. Og forhåbentlig blive i Superligaen efter denne sæson, understreger Thomas Hitzlsperger.

- Skuffende hvis vi ryger ud

Han tør ikke garantere, at de tyske investorer kan redde AaB fra nedrykning og fra at ryge ud af Superligaen, men han tror på klubben og vil støtte holdet til at præstere bedst muligt.

Også på søndag, når AaB ude i en skæbnekamp møder Horsens.

- Det vil være skuffende, hvis vi ryger ud, men for os handler det ikke om denne sæson - derimod om det lange seje træk. Det er baggrunden for vores vedkommende og for at gå ind i AaB. Det handler om at udvikle spillere og få succesen tilbage i klubben, siger Thomas Hitzlsperger.

Fakta - Thomas Hitzlsperger

Thomas Hitzlsperger er en tidligere tysk fodboldspiller, som blandt andet spillede for VB Stuttgart i Bundesligaen, Aston Villa, Everton og West Ham i Premier League og italienske SS Laizo.

Derudover har Thomas Hitzlsperger også været direktør i VfB Stuttgart.

Han spillede i tysk fodbold samtidig med AaBs nuværende direktør, Thomas Bælum, der har fortid i Duisburg.

Som spiller nåede Hitzlsperger hele 52 landskampe for Die Mannschaft.

Derudover var han en af de første topspillere, der sprang ud som homoseksuel.

Den nye investor overværede tirsdag AaBs træning på kunstbanen i Gistrup, og den efterfølgende meldingen fra tyskeren lyder, at der er en god energi i truppen, og at søndagens kamp ikke er en kamp, som nogen er bange for.

- Der er en god base og respekt omkring hinanden i klubben, siger Thomas Hitzlsperger.

På længere sigt handler det for tyskeren og den øvrige gruppe af investorer om at få fokus på succes og udvikling af Superliga-talenter, og han lægger ikke skjul på, at det kommer til at tage tid at få ændret tingene, og at det bliver hårdt arbejde.

- Ikke bare for mig men for alle, der er med. Sådan er det. Der er ingen hemmelig opskrift på succes, det handler om hårdt arbejde og at yde det bedste hver eneste dag, siger Thomas Hitzlsperger.

AaB møder på søndag Horsens i den første kamp i nedrykningsslutspullet, og her vil de nye investorer for første gang være til stede under en kamp.


Seneste nyt

fra Nordjylland