'Ny' cheftræner kan slå rekord søndag

Kampen kan ses direkte på Viaplay

AaB kan søndag eftermiddag rykke tilbage i 3F superliagen.

Det kræver dog to ting; AaB skal selvfølgelig selv vinder søndag over Kolding, mens Hobro IK lørdag skal snuppe point fra FC Fredericia.

Skulle aalborgenserne rykke op i landets bedste række, kan den midlertidige cheftræner Mathias Haugaasen sætte ny rekord i hurtigste oprykning. Han har nemlig kun været cheftræner i AaB i fem dage. Så med en sejr i sin første kamp i spids kan han måske fejre oprykningen. 

- Ja, hvis vi ser isoleret på det, så er det klart, at det jo er målet. Det har jo været målet hele sæsonen at rykke op.

- Men det er jo ikke bare den enkelte hændelse, det er ting, vi har arbejdet med siden i sommer. Så det er klart, at det er en fortjeneste. Først og fremmest for spillerne, som har leveret på banen men også for Oscar (Hiljemark, tidligere cheftræner i AaB, red.), som nu er gået videre, lyder det fra den midlertidige cheftræner. 

Den mulige oprykning begynder også at fylde noget hos AaB-spillerne. I hvert i fald hvis man spørger anfører Rasmus Thelander. 

- Ja, det ligger og lurer på. Nu har vi altid meget fokus på præstationen, og nu spørger du også efter træning, så det er meget det, man tænker på. Det fylder selvfølgelig, og det ville være rart at få sikret det, konstaterer anføreren.

Laver ikke de store ændringer

Mathias Haugassen indrømmer dog efter fredagens træning på et forblæst AaB-anlæg, at det er en speciel situation, at han lige pludselig skulle stå i spidsen for holdet, efter Oscar Hiljemark pludselig meddelte, at han tog tilbage til Sverige for at blive cheftræner i Elsborg.

Mathias Haugassen fortæller endvidere, at der ikke kommer de store ændringer i klubben, selvom han nu er midlertidig cheftræner. Man kunne dog glæde sig over at se Nicklas Helenius tilbage på træningsbanen efter en længere skadesperiode. 

- Så det er naturligt, at der bliver nogle ændringer, men de store revolutionerende ændringer, vil det ikke blive. Det tror jeg ikke er hensigtsmæssigt mod kampen på søndag.

Kampen kan ses direkte på Viaplay 


Seneste nyt

fra Nordjylland