Seneste nyt

fra Nordjylland

Nye billeder af formodet voldtægtsmand

Den formodet gerningsmand til den voldtægt og det voldtægbtsforsøg, der for en uge siden fandt sted i Østerådalen er endnu på fri fod. 

Det har fået Nordjyllands Politi til at offentliggøre nye billeder af den formodede gerningsmand.

De nye billeder af den mistænkte er fra lørdag den 21. oktober altså dagen efter voldtægten og voldtægtsforsøget i Østerådalen.

Her er den mistænkte blevet set cykle rundt i ført en t-shirt i området omkring Grønlandskvarteret og herefter på Brøndlundsvej, Fridtjof Nansens Vej, Hellevangen, Solvangen og Byplanvejen.

- Vidner har desuden til os oplyst, at den mistænkte mand i sagen ikke talte dansk, og at han umiddelbart heller ikke talte engelsk, siger Carsten Straszek, der tilføjer, at det ud fra vidnernes forklaringer er politiets opfattelse, at manden har haft svært ved at finde vej, idet han flere gange er blevet set i området.

Men selvom manden har talt med enkelte tyske og franske gloser, er det ikke politiets indtryk, at han har et af de her to sprog som modersmål.

Siden fredag i sidste uge har manden været eftersøgt af Nordjyllands Politi. Derfor offentliggjorde politiet i onsdags overvågningsbilleder af manden. Og fredag middag er der så kommet nye.

Tøj efterladt på gerningssted

Det er ikke kun billeder af den mistænkte, der nu offentliggøres. 

Også billeder af mandens sandaler og trøje, som han efterlod på gerningsstedet, bliver der nu offentliggjort billeder af.

- Vi vil også gerne kontaktes, hvis der er nogle borgere, som har set manden cykle med den store fladskærm bagpå. Vi vil også gerne kontaktes, hvis der er nogle borgere, der har videoovervågning eller andre videooptagelser af personen, der cykler med den store fladskærm, siger Carsten Strazsek, og fortsætter:

- Ring hellere én gang for meget end en for lidt. Vi skal have den her sag opklaret.