Otte iværksættere splitter udgifterne og åbner ny butik

Fysiske tøjbutikker har stadig en stor værdi, mener de otte butiksindehavere.

Tvivlsom økonomi, lange arbejdsdage og søvnløse nætter. 

Der kan være mange udfordringer forbundet med livet som iværksætter. Men måske kunne det gøre det hele lidt nemmere, hvis man slog sig sammen med andre i samme båd. 

Det er netop tanken bag The New New. Her er otte iværsættere gået sammen om at åbne en fysisk butik i hjertet af Aalborg. De splejser om udgifterne og skiftes til at bemande butikken, mens de alle jagter den samme drøm om at slå igennem med lige netop deres brand.

- Det er kun et år, vi har være i gang, så der er ikke et stort budget til bare lige at kunne åbne et butik, siger Hafsa Jama, der er en af de otte iværksættere, der har hjemme i den 51 kvadratmeter store butik, der netop er åbnet på Boulevarden i Aalborg.

De otte iværksættere har mødt hinanden i forbindelse med iværksætterprogrammet 'Next Step' på UCN.
De otte iværksættere har mødt hinanden i forbindelse med iværksætterprogrammet 'Next Step' på UCN.

Mærkerne på hylderne spænder fra blandt andet CC Merch, Cura Clothing, NU-Modest og genbrugstøj fra Second Hood. Men der er også stearinlys, smykker, snacks og merchandise blandt varesortimentet i The New New.

- Den største fordel er selvfølgelig det økonomiske i det. Vi deles om udgifterne, og det gør, at det er muligt for os, siger Elizabeth Grevlund, der sammen med Sofie Dahl Mikkelsen står bag Cura Clothing.

En stor del af salget foregår foregår online, men iværksætterne ser åbenlyse fordele ved også at være i en fysisk butik.

- Mange af vores kunder siger ' ej jeg troede slet ikke, det var så blødt'. De bliver overraskede over, hvor lækker kvaliteten egentlig er, siger Sofie Dahl Mikkelsen.

- Så det betyder meget for os, at folk kan komme ind og røre og prøve det også, slutter hun.

Kom med i butikken i indslaget her:


Seneste nyt

fra Nordjylland