Seneste nyt

fra Nordjylland

Pirates vinder suverænt og gør sig klar til slutspillet

Den seneste måneds tid har ikke været en dans på roser for Aalborg Pirates, men efter de seneste par kampe må man sige, at holdet er ved at være klar til slutspillet. 

Og de forsvarende mestre skuffede heller ikke søndag eftermiddag, da de på hjemmebanen i Gigantium sejrede mod bundholdet fra Rødovre med 3-1.

I første periode lignede det dog ikke nødvendigvis, at det skulle blive en sejr til Aalborg. 

I en ganske tæt periode blev det nemlig Rødovre, som scorede det eneste mål, da den bare 16-årige Linus Rørth kunne bringe udebaneholdet på 0-1 efter 10 minutter. 

Anden periode blev dog en helt anden forestilling for piraterne. Efter knap tre minutter scorede Tobias Ladehoff til 1-1, Matt Salhany til 2-1 efter 10 minutter og efter 16 minutter kunne backen Nikolaj Nielsen scorer til 3-1. 

Hjælper rivaler

Og generelt var det bare en periode, som Aalborg Pirates fuldstændig dominerede, da de kun tillod Rødovre at skyde på mål tre gange. 

Tredje periode blev ingen festfyrværkeri af en omgang, og perioden sluttede målløs.

Dermed sejrede Aalborg igen med en 3-1 sejr og udbygger føringen i toppen af Metalligaen. 

Sejren var også en hjælp til rivalerne Frederikshavn White Hawks, som kæmper med Rødovre om en plads i slutspillet. Der resterer en kamp af grundspillet, og den spilles på tirsdag.

Frederikshavn spiller også søndag eftermiddag, men den kamp er ramt af ødelagt is. Derfor er kampen flyttet over i hallen ved siden af. Læs mere om det herunder: