Hvem af disse vinder den eftertragtede titel? Se med i aften og få svaret

Det er i aften klokken 19, at det store show i Arena Nord går i gang. Se med her på tv2nord.dk og på Salto.

Der er fem nominerede til prisen som Årets Nordjyde - og selvfølgelig en præmie på 50.000 kroner. De nominerede er fortjener alle en stor tak, for det store arbejde de i deres fritid gør for andre mennesker. 

Men først i aften bliver spændingen endelig udløst, og vi finder ud af, hvem der bliver Årets Nordjyde 2021. 

Det sker klokken 19.45 ved et storslået gallashow i selveste Arena Nord foran 400 publikummer - og du kan se med hjemme i stuen på TV2 Nord Salto, tv2nord.dk og facebook. 

Husk, at du kan være med til at vælge vinderen. Når showet går i gang bliver der åbnet for, at man kan sende sin stemme på sms. 

Hvem er de nominerede? 

De nominerede til aftenens show Årets Nordjyde er: 

Michael Christophersen

Gennem 15 år, har han arrangeret utallige indsamlinger og events til velgørende formål. Første gang sørgede Michael for, at der blev samlet ind til et vennepars kræftramte datter. 

Bangsbo Frejas U17-drenge

I skolen knokler de med lektierne. På fodboldbanen knokler de for at forbedre deres spil – og i den fritid, der er til overs, knokler de 30 drenge fra Bangsbo Frejas U17-hold med at samle ind til børn, der har det svært.

Knut Arild Gulbrandsen

I hele 25 år har han hjulpet nordjyder på Den Sociale Skadestue i Aalborg. Hver aften og nat står døren til skadestuen åben, og Knut og hans medarbejdere er klar til at tage imod alle, der har brug for hjælp på den ene eller anden måde.

Kim Kolditz 

 I 2010 tog han initiativ til at starte en ny ungdomsklub op i Hjørring, der passede til de unge, der ikke passede ind andre steder. Klubben modtager et mindre kommunalt tilskud, og de i alt 92 medlemmer betaler derudover 200 kroner i årligt kontingent.

Anette Rolighed Nielsen

I snart 10 år har hun været travlt beskæftiget med at lave velgørende projekter. Lige nu er hun i gang med at lægge sidste hånd på julegaver til fattige børn i Rumænien. 


Årets Nordjyde

051023 Årets Nordjyde siho 11270

gallery Her er de bedste billeder fra Årets Nordjyde

051023 ÅN WEB Joakim Mæhle

play Kørte syv timer for at tage fusen på Joakim Mæhle

Statuetter

play Fire mænd i skysovs: - Dejligt at blive anerkendt i Nordjylland

051023 GENERAL PRØVE - Årets Nordjyde siho 11246

play Afsløring! Her er vinderne af Årets Nordjyde 2023

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland