Berygtet blotter stadig på fri fod - men nu henlægges sagen

Senest blev en 8-årig pige offer for blotteren.

Tilbage i januar i år blev Nordjyllands Politi kaldt ud til Frydenstrand Skole på Abildvej i Frederikshavn, efter en ukendt mand havde blottet sig overfor en 8-årig pige. 

Efterfølgende efterforskede politiet flere episoder af blufærdighedskrænkelser, som man mistænkte den samme mand for at stå bag. 

Den efterforskning er dog henlagt nu. Det bekræfter politikommissær Peter Skovbak til TV2 Nord. 

- Vi har ikke haft held med efterforskningen. De spor og henvendelser, vi har fået, har ikke givet et gennembrud, forklarer han. 

Flere sager

Politiet mistænker den formodede gerningsmand, der fortsat er på fri fod, for at stå bag flere blufærdighedskrænkelser.

Nordjyllands Politi modtog nemlig også en anmeldelse fra en ung kvinde om en blufærdighedskrænkelse på en adresse på Elmevej i Frederikshavn, som kan være begået af samme gerningsmand blot fem dage før episoden på Frydenstrand Skole. 

Det skete torsdag den 5. januar, omkring klokken 21.10, hvor en mand med et lignende signalement skulle have blottet sig overfor kvinden gennem vinduet på adressen. 

En tredje sag skete tilbage den 13. september 2022 omkring klokken 15.40 på Abildstien ved viadukten ved Flade Engvej, hvor en kvinde blev passet op af en mand, som blottede sig overfor hende. 
Seneste nyt

fra Nordjylland