Nordjysk X Factor-deltager klar til at indtage scenen

X Factor-deltager Nicolaj Lindby er født og opvokset i Frederikshavn - i aften står han på live-scenen.

Der står "Aarhus", når Nicolaj Lindby optræder i X Factor på TV 2, men den 29-årige sanger er født og opvokset i Frederikshavn, hvor store dele af familien stadig bor.

- Det bliver spændende, overvældende, nervepirrende, sjovt, udfordrende, lærerigt og alt muligt andet. En oplevelse for livet, siger Nicolaj Lindby til Kanal Frederikshavn.


I aften kan han opleves direkte på TV 2, når de ni finalister i X Factor 2024 for første gang optræder live, og på tilskuerpladserne sidder blandt andre forældrene Bethina Nordahl og Jeppe Lindby samt søster Liv Lindby, der alle bor i Frederikshavn.

-  Vi glæder os allesammen, fastslår Nicolaj Lindby, der tilføjer, at han i de indledende runder søgte at vise sin identitet som musiker. 

Det er nu er det op til Oh Land at vurdere, hvordan hun vil bruge ham og hans evner på live-scenen. 

- Hvordan det ser ud, må vi vente og se, lyder den lidt kryptiske udmelding fra Nicolaj Lindby, skriver Kanal Frederikshavn.

Musik i tredje generation

Nicolaj Lindby stammer fra en familie med musik, hans far, Jeppe Lindby, har i mange år været en del af det lokale Lindgaard Band, og årets X Factor-deltager er faktisk tredje generation i familien, når det gælder interessen for musik. Hans bedstefar og morfar er begge musikere, og musik har således altid været en del af familiens liv.

Det er ikke første gang, at der er en deltager med fra Frederikshavn i det kendte X Factor-program. 

For to år siden var det Mads Moldt fra Frederikshavn, der stod på live-scenen. Og det blev han ved med hele vejen til finalen, som han vandt med sin mentor Thomas Blachman ved sin side.


Seneste nyt

fra Nordjylland