Stor københavnermægler vil overtage Skagen: Nu vil de købe vores huse

Ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech åbner butik nummer 80.

I 27 år har ejendomsmæglerfirmaet EDC Ole Bo huseret i Skagen, men nu er det slut - i hvert fald under det nuværende brand.

Butikken er nemlig blevet opkøbt af Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed, EDC Poul Erik Bech.

- For mig er det det rigtige tidspunkt at videreføre den gode udvikling i min butik, så den står endnu bedre rustet til fremtiden. Det opnår jeg ved at indlemme min butik under Poul Erik Bechs store netværk af boligbutikker, siger ejendomsmægler Ole Bo.

Ole Bo har drevet Skagens bedst sælgende ejendomsmæglerfirma, nu kan han sætte "solgt"-skiltet op foran sin egen butik.
Ole Bo har drevet Skagens bedst sælgende ejendomsmæglerfirma, nu kan han sætte "solgt"-skiltet op foran sin egen butik.
Foto: EDC Poul Erik Bech

Ole Bo fortsætter i butikken under det nye navn, men i en ny konstellation, hvor mæglerprofilen Mads Dyhr indtræder som medejer.

Skal hente købere fra hele landet

Butikken er den bedst sælgende ejendomsmægler i Skagen, men parterne regner med, at butikken fremover vil blive endnu stærkere på grund af det landsdækkende netværk hos EDC Poul Erik Bech.

- 75 procent af alle boliger i Skagen bliver købt af folk fra store byer i hele landet, så her kommer vi til at trække på deres store rækkevidde og køberkartotek, siger Ole Bo.

Poul Erik Bechs kæde af butikker har 44 år på bagen. Med butikken i Skagen tæller kæden 80 butikker, 19 erhvervscentre og flere end 650 medarbejdere.

- Det er en fornøjelse at byde endnu en veldreven boligbutik velkommen, så vi nu er oppe på 80 boligbutikker. For boligejerne i Skagen kommer en række nye, interessante muligheder. Vi kan for eksempel skaffe købere fra vores mange andre boligbutikker - ikke mindst fra hovedstadsområdet, hvor Skagen er en populær by, siger Poul Erik Bech.


Seneste nyt

fra Nordjylland