Tiltale: 34-årig angreb offer med gevir, proptrækker og hjulnøgle

Våbnene var tilsyneladende mange – og de var usædvanlige - da en 34-årige mand tilbage i oktober sidste år opsøgte og angreb en anden mand.

En 34-årig, tidligere dømt skal torsdag for retten i en sag om grov vold, røveri, frihedsberøvelse og trusler.

Ifølge anklageskriftet i sagen fandt overfaldet sted om natten 29. oktober sidste år, da den 34-årige opsøgte den anden mand på dennes bopæl i Sæby.

De to mænd tørnede sammen i et skur på ejendommen, og ifølge anklagerne gennembankede den 34-årige mand sit offer med flere knytnæveslag i ansigtet og spark i maven, ligesom han stak en proptrækker i låret på den anden mand.

Låst inde i skur

Han tog derefter en iPhone, en husnøgle og nogle briller fra sit offer, før han låste ham inde i skuret. Omkring halvanden time senere vendte den 34-årige tilbage til skuret – blandt andet med nye våben i form af et gevir og en hjulnøgle. 

Ifølge anklagerne slog den 34-årige sit offer flere gange i ansigtet med hjulnøglen, så han fik en flænge, ligesom den 34-årige bankede løs på offeret med geviret og truede med at slå ham ihjel.

Det fremgår af et supplerende anklageskrift i sagen, hvad politiet mener, at den 34-årige lavede i det tidsrum, hvor han efterlod sit offer låst inde i skuret. 

Stjal portvin

Han låste sig tilsyneladende ind i offerets lejlighed med den husnøgle, som han havde taget fra manden. Han er i den forbindelse også tiltalt for at have stjålet en flaske portvin til en værdi af 200 kroner.

Den 34-årige er tidligere dømt for vold, og når han tager plads i retten, vil han blive mødt af en lang række af paragraffer og lovovertrædelser i form af grov vold i gentagelsestilfælde, røveri, frihedsberøvelse og trusler. 

Efter den 34-åriges anholdelse har han været varetægtsfængslet og siddet bag tremmer frem til, at sagen nu kommer for retten.


Seneste nyt

fra Nordjylland