7-årige Vibe er vild med Tessa: - Hun synger ting som 'du er god nok, som du er'

Budskaberne i den danske rapstjerne Tessas sange er noget, som 7-årige Vibe Mølgaard Wammen værdsætter.

Tessa har i flere år været blandt de hotteste navne på den danske musikscene. Rapstjernens tekster er ikke alle lige børnevenlige og omhandler tematikker som sex og andre eksplicitte emner. Men budskaberne bag er ofte dybere. 

Derfor er 1.klasseseleven Vibe Mølgaard Wammens favoritsanger nemlig Tessa. 

- Hun synger rigtig grimt, men hun synger om nogle ting, som at 'du er god nok, som du er'. 

- Det er nogle rigtig gode budskaber, hvis man for eksempel bliver mobbet eller sådan noget, siger Vibe, der selv en dag i fremtiden drømmer om at blive sanger.  

VIDEO: Hør hvad Vibe havde at sige om det store publikum og om Tessa.

Interview: Henriette Maj Pedersen.

Kæmpe publikum

Vibe Mølgaard Wammen er en del af Spirekoret og var i weekenden en af de omkring 300 korsangere, som var samlet til sangfestival på UCN i Hjørring. Der var både unge og ældre, og så var der tilskuere. Mange tilskuere. 

- Jeg synger foran et kæmpe publikum, og det er bare helt sindssygt, fordi alle kigger på en, og man tænker, at nu får jeg lidt sommerfugle i maven, lyder det fra den 7-årige.

Men Vibe har tidligere prøvet at stå foran et stort publikum, og det kom hende til gode denne lørdag ifølge hende selv.

- Det var bare rigtig fantastisk, når man bare stod derinde foran alle publikummerne, det var bare helt sindssygt, og så tænkte man, det er slet ikke så slemt, så jeg er slet ikke så nervøs for at stå foran et kæmpe publicum her.

Sangfestivalen er arrangeret af Sangkraft, som er et kulturelt initiativ, der skal gøre det muligt for både unge og gamle at være en del af sangfællesskaber. 

VIDEO: Herunder kan du se indslaget fra sangfestivalen, hvor TV2 Nord var på besøg. Seneste nyt

fra Nordjylland