Seneste nyt

fra Nordjylland

Motorvejsskilte fortsat fyldt med skudhuller, men nu er der nyt

Motorvejsskilt med skudhuller skiftes endelig efter flere måneder

august i år blev flere nordjyske motorvejsskilte på E39 offer for ukendte gerningsmænd, der plaffede dem ned på deres tur fra Hjørring og sydpå. 

Fem kilometer fra Vrå er skiltene i skrivende stund fortsat fyldt med skudhuller. Det samme gælder for skiltet længere fremme - en kilometer fra afkørslen.

- Vi har en formodning om, at skuddene er affyret med et haglgevær, og at det er foregået på et tidspunkt, hvor der ikke var så mange biler på motorvejen, oplyste politikommissær Lars Jensen fra Nordjyllands Politi i Hjørring dengang.

Skiltene bliver snart skiftet 

Tilbage i august lød det, at Vejdirektoratet skulle udskifte skiltene, dog er skudhullerne fortsat at finde i skrivende stund, og det har fået flere til at kontakte TV2 Nord. 

Nu oplyser Agnieszka Pawlowska-Andersen, der er entreprisestyrer hos Vejdirektoratets Afdeling for Myndighed, Drift og Belægninger i Vest, at der er ny i den forbindelse.

- Vi har modtaget en afgørelse på skiltet, der ligger fem kilometer fra Vrå, og her har vi fået godkendelse til at skifte det, forklarer hun. 

Dog vil udskiftningen først ske en gang i det nye år, og præcis hvornår kan man endnu ikke komme nærmere. 

- Vi afventer godkendelse i forbindelse med udskiftning af det skilt, der er nærmere afkørslen, afslutter hun.