Nordjydernes Redaktion: Markus er klar til tjeneste for nordjyderne

TV2 Nord er til for nordjyderne og for Nordjylland! Og det er journalist Markus Svante også.

Han er nemlig ny medarbejder på Nordjydernes Redaktion på TV2 Nord – en redaktion, som arbejder meget med tip og henvendelser fra ganske almindelige nordjyder, der har brug for hjælp til at få kigget på en sag.

- Jeg glæder mig over at være blevet en del af Nordjydernes Redaktion for at komme endnu tættere på nordjyderne og de historier, der venter på at blive fortalt, siger Markus Svante.

Han er i fuld gang med at uddanne sig til journalist, og i den sidste del af sin praktiktid på TV2 Nord har han valgt at tage en tørn i nordjydernes tjeneste, og han håber at være med til at gøre en forskel.

- Jeg brænder selvfølgelig for at lave historier, der er interessante at se/læse, men synes, det er ekstra spændende, når de gode historier samtidig kan være med til at flytte noget, siger Markus Svante.

Vild container-historie

I sin tid på TV2 Nord har han allerede været med til at dække mange spændende, nordjyske begivenheder.

- Den mest spændende historie, jeg har været med til at dække indtil videre, er containerne, som Mærsk tabte i juledagene sidste år. Det var en historie, der berørte mange nordjyder og som også endte med at blive et af de store turistmål og noget af et tilløbsstykke, siger Markus Svante.

Han synes, det er fascinerende at stå lige midt i den slags historier, som alle taler om, og som får opmærksomhed – ikke bare i Nordjylland, men i hele Danmark eller udlandet.

Send dit tip til redaktionen

Markus Svante håber i sagens natur, at nordjyderne ikke vil tøve med at henvende sig med de gode historier.

Du kan læse mere om Nordjydernes Redaktion og sende dit tip til Markus Svante på: https://www.tv2nord.dk/tip - eller du kan sende dit tip til ham på mail: tip@tv2nord.dk


Seneste nyt

fra Nordjylland