Seneste nyt:

Her er højdepunkterne fra valgkampen i Mariagerfjord Kommune

I Mariagerfjord er der ligesom i mange andre kommuner blevet diskuteret, hvordan man kan tiltrække nye borgere.

Det er dagen før dagen, hvor hele Danmark skal i stemmeboksen og sætte kryds ud for den kandidat, det parti eller den liste, de ønsker i byrådet.

TV2 Nords politiske analytiker, Søren Wormslev, giver dig her en sidste mulighed for at få overblikket over, hvordan valgkampen er gået i Mariagerfjord Kommune.

- Byrådet i Mariagerfjord har formået at sende et par diskussioner til hjørnespark. En diskussion om en ny struktur for daginstitutioner og om placeringen af et biogasanlæg. Begge diskussioner kunne have fyldt meget i valgkampen, men her har man meget fikst bestilt konsulentundersøgelser, der ligger klar på et tidspunkt efter valget, siger Søren Wormslev i sin analyse af valget i Mariagerfjord Kommune nedenfor. 

De tre vigtigste emner

  • Tilflytning
  • Erhverv
  • Klima

Stadig i tvivl?

Med vores kandidattest kan du svare på 25 spørgsmål, som kandidaterne i din kommune i forvejen har svaret på

Ved at sammenligne dine svar med kandidaternes svar kan vi vise de kandidater, der ligger tættest på dine politiske holdninger. Du kan efter testen se kandidaternes uddybende forklaringer til hvert spørgsmål.

Du kan også finde alle kandidaterne til kommunalvalget i Frederikshavn Kommune.

Kandidattesten er lavet i samarbejde mellem, TV 2, TV 2 Regionerne, Jysk Fynske Medier, Sjællandske Medier, Det Nordjyske Mediehus, Megafon, Paqle og en række lokale medier.